12 February 2018

Google va modifica căutarea de imagini

Google va face mai proeminent avertismentul de copyright în căutările de imagini

Getty Images și Google au anunțat formarea unui parteneriat privind licențierea imaginilor la aproape doi ani după ce Getty a depus o plângere împotriva Google la Comisia Europeană. Ca parte a înțelegerii, Google va modifica căutarea de imagini pentru a îmbunătăți menționarea titularului de drepturi. Modificările vor include, de asemenea, un avertisment mai proeminent cu privire la drepturile de autor și eliminarea adresei URL a imaginii.

Prin plângerea din 2016, pe care Getty a retras-o ca urmare a înțelegerii, se susținea că Google a creat galerii "de înaltă rezoluție protejate prin drepturi de autor" și de "promovare a pirateriei și de proliferare a încălcării drepturilor de autor."

sursa: The Verge0 comments:

Post a Comment

Comments are moderated. If you want to promote your blog, try to do it in a smart way. Any external link, unrelated to the subject, will be deleted // [RO] Comentariile sunt moderate. Daca vrei sa-ti promovezi blogul, incearca sa o faci intr-un mod inteligent. Orice link extern, fara legatura cu subiectul, va fi sters.