Resurse fotografi


Formalitățile legale sunt deseori ignorate de fotografi. Angajarea unui avocat pentru redactarea unui contract este cea mai bună soluție, însă poate fi constisitore pentru un fotograf.

Mai jos găsiți modele de contracte personalizate pentru fotografi.

Notă importantă #1: Prin descărcarea documentelor de mai jos nu se crează o relație contractuală de tip client-avocat. Aceste documente nu suplinesc consultația de specialitate și întotdeauna recomandăm să vă angajați un avocat.

Notă importantă#2: Documentele de mai jos sunt destinate exclusiv uzului dvs. personal. Nu puteți vinde, copia, publica pe un alt site sau distribui documentele către alte persoane, cu excepția utilizării acestora în relația dvs. cu clienții.

Prin descărcarea oricărui document de mai jos, declar că am citit și sunt de acord cu notele de mai sus și termenii de utilizare (site):

0 comments:

Post a Comment

Comments are moderated. If you want to promote your blog, try to do it in a smart way. Any external link, unrelated to the subject, will be deleted // [RO] Comentariile sunt moderate. Daca vrei sa-ti promovezi blogul, incearca sa o faci intr-un mod inteligent. Orice link extern, fara legatura cu subiectul, va fi sters.